Δένδιας: Μόνο σε προγραμματική βάση μια συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Δένδιας: Μόνο σε προγραμματική βάση μια συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

"Η χώρα οδηγείται στην τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε ένα επτάμηνο, όπως τα κατάφερε ο πρωθυπουργός" σχολίασε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, προσθέτοντας όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πως μπορεί να γίνει μόνο "εάν υπάρχει προγραμματική βάση". 

"Συνεργασία της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ του τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υπάρξει. Θα μπορούσε να υπάρξει μόνο με προγραμματική βάση αλλά δεν το βλέπω. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραφε ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, αυτός ο υποθετικός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργασθεί με τη ΝΔ. Aλλά δεν υπάρχει", σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος. "Η απόφαση ανήκει στο λαό για το αν θα ξαναψηφίσει την κυβέρνηση, καθώς θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι επιλογές της στοίχισαν δισεκατομμύρια ευρώ στην οικονομία και την κοινωνία" πρόσθεσε.

"Η χώρα έχει βυθιστεί στην ημιφρένεια στη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου δεν υπάρχει καν διαχωρισμός μετανάστη – πρόσφυγα. Τη διαφορά με την προηγούμενη κυβέρνηση στη διαχείριση του μεταναστευτικού δεν τη βλέπει μόνο όποιος δεν θέλει να την δει" τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Δένδιας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM