«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές»-Διευκρινίσεις από Μακρή μετά τις αντιδράσεις

«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές»-Διευκρινίσεις από Μακρή μετά τις αντιδράσεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές», διευκρινίζει η Ζέττα Μακρή σε ανάρτησή της, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε δήλωσή της.

«Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές. Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα -και ειδικά με τους μαθητές μας- έχουμε συνεργαστεί άριστα μέχρι στιγμής, τηρούν τα μέτρα σχολαστικά, και αναμένουμε το ίδιο και για τη συνέχεια», έγραψε σε ανάρτηση στο Τwitter η υφυπουργός Παιδείας.


Η δήλωση που έκανε το πρωί της Κυριακής για πρόστιμα σε μαθητές προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, αλλά και ποικίλα σχόλια στα social media.

Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή, μιλώντας στο Mega, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενόψει του ανοίγματος Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου: «Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά που δεν τηρούν τους κανόνες οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό».

Στις ίδιες δηλώσεις, όταν ρωτήθηκε σε πόση ώρα θα πρέπει να επιστρέψουν οι μαθητές στο σπίτι, μετά το σχόλασμα και αν το περιθώριο θα είναι δύο ώρες, η υφυπουργός Παιδείας απάντησε ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι δίωρο και συμπλήρωσε «πάντως δεν θα είναι απεριόριστος ο χρόνος».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ