Βουλή: Κατατέθηκαν οι συμβάσεις για τα Rafale, τις Belharra και τις γερμανικές τορπίλες

Η ολομέλεια της Βουλής Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στη Βουλή κατατέθηκαν οι συμβάσεις για τα γαλλικά Rafale, τις φρεγάτες Belharra και τις γερμανικές τορπίλες υποβρυχίων.

Οι τρεις συμβάσεις αφορούν:

  1. Την προμήθεια 18 γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale.
  2. Την αγορά 44 γερμανικών τορπιλών υποβρυχίων Sea Hake Mod 4.
  3. Την αγορά τριών γαλλικών φρεγατών Belharra.

Βουλή: Την Τρίτη η ψήφιση των συμβάσεων

Η συζήτηση για την κύρωση των τριών συμβάσεων θα γίνει την Παρασκευή, ενώ την ερχόμενη Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, αναμένεται να ψηφιστούν από την Ολομέλεια.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ