Βουλή: Καβγάς Μητσοτάκη- Βούτση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Βουλή: Καβγάς Μητσοτάκη- Βούτση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Βούτση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος πιθανόν σε κάποια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε από το βήμα «αν είστε κουρασμένη περάστε έξω». 

Εκεί παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής με τον κ. Μητσοτάκη να του λέει «φέρεστε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Βουλής. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας κατεβείτε κάτω».

Συνέχισε λέγοντας «κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας, αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη θα την επιβάλω εγώ».

Εκεί υπήρξε νέα αιχμή προς τον Νίκο Βούτση ότι συμπεριφέρεται έτσι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο,  

Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ πως δεν βρίσκεται «ούτε σε σχολείο ούτε στο συνέδριο της ΝΔ για να επιβάλλει την τάξη» και πρόσθεσε πως «εσείς βρίσκεστε τέσσερα χρόνια σε προεκλογική περίοδο». 

Δείτε το βίντεο: 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM