Βουλή: Το βράδυ η ψήφιση του Προϋπολογισμού

Βουλή: Το βράδυ η ψήφιση του Προϋπολογισμού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Απόψε το βράδυ είναι η ψήφιση του Προϋπολογισμού 2020, τη συζήτηση θα κλείσει ο πρωθυπουργός, ενώ θα προηγηθούν οι ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων.

Με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων, ολοκληρώνεται μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα, στην Ολομέλεια της Βουλής, η πενθήμερη συζήτηση επί του Κρατικού Προϋπολογισμού 2020, του πρώτου της νέας κυβέρνησης της ΝΔ.

Μετά το πέρας της συζήτησης, την οποία θα κλείσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία, η οποία λογίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του καταλόγου των ομιλητών νωρίτερα του αναμενόμενου, η ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί και πριν τα μεσάνυχτα.

Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός την Τετάρτη στην ομιλία του στη Βουλή να ανακοινώσει πρόσθετα νέα θετικά μέτρα.

Ο κ. Πέτσας, χωρίς να γίνει συγκεκριμένος, απάντησε σε σχετικό ερώτημα στο briefing τονίζοντας πως «θα ακούσετε αν έχει να πει κάτι αύριο στη Βουλή». Ο κ.Μητσοτάκης υπενθυμίζεται ότι θα μιλήσει πριν την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, που προγραμματίζεται για τις 10 περίπου το βράδυ.

 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM