Βγήκε από το νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος Facebook Twitter
0

Εξιτήριο έλαβε ο Προκόπης Παυλόπουλος από το Ωνάσειο καρδιολογικό νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέμεινε στο Ωνάσειο για δύο εικοσιτετράωρα λόγω ίωσης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε και το ετήσιο τσεκ απ του.

Ο κ. Παυλόπουλος βρίσκεται ήδη στην οικία του και είναι στη φάση της ανάρρωσης, καθώς οι θεράποντες ιατροί του συνέστησαν ξεκούραση σήμερα και αύριο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος νοσηλευόταν εισήχθη στο Ωνάσειο από την Παρασκευή, οπότε με ανακοινωθέν της Προεδρίας της Δημοκρατίας έγινε γνωστό πως ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες του συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM