Στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για εξετάσεις. 

 

Σύμφωνα με συνεργάτη του Προέδρου που μίλησαν στο LiFO.gr ο Προκόπης Παυλόπουλος επέστρεψε χθες από το Ισραήλ με πυρετό. «Ήταν εξαντλημένος, ήταν πολύ δύσκολο ταξίδι», σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή. Σήμερα αποφασίστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις που θα συνδυαστούν και με το τυπικό, ετήσιο τσεκ απ. 

 

Νωρίτερα σήμερα, η Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «λόγω ίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι σημερινές συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο δεν θα πραγματοποιηθούν».

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχόταν στις 12 την Επίτροπο της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα υγείας και ασφάλειας τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου. Για τις έξι ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των σωματείων της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων, και στις 7 θα είχε τετ α τετ με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Φαιζάλ Μπιν Φαρχάν Μπιν Αμπντουλάχ αλ Σαούντ.