Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε «μεθυσμένος»

Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε «μεθυσμένος» Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Tην ευχή να μην μετατραπεί η διαπραγμάτευση με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ «σε εσωτερικό εκβιασμό που θα ζητά από τον ελληνικό λαό να υπερψηφίσει υπερήφανα το αδιέξοδο», δίνει με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τη δευτερολογία του Πρωθυπουργού στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας δεν είπε στη δευτερολογία του κάτι πιο συγκεκριμένο και σαφές. Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι εμφανίστηκε ‘μεθυσμένος’ από μια μεγάλη παρεξήγηση. Από την παρεξήγηση ότι η ελληνική κοινωνία τον στηρίζει σε ρήξη με την Ευρώπη. Ενώ τον στηρίζει - μαζί με όλους μας - σε μια ουσιαστική διαπραγμάτευση που θα φέρει κάτι καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Κάνει ακόμη λόγο για «πρωτοφανή αλαζονεία» του Αλέξης Τσίπρα σχολιάζοντας ότι την ίδια υψηλή δημοσκοπική αποδοχή είχε αμέσως μετά τις εκλογές του 2009 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια