Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε «μεθυσμένος»

Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε «μεθυσμένος» Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Tην ευχή να μην μετατραπεί η διαπραγμάτευση με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ «σε εσωτερικό εκβιασμό που θα ζητά από τον ελληνικό λαό να υπερψηφίσει υπερήφανα το αδιέξοδο», δίνει με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τη δευτερολογία του Πρωθυπουργού στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας δεν είπε στη δευτερολογία του κάτι πιο συγκεκριμένο και σαφές. Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι εμφανίστηκε ‘μεθυσμένος’ από μια μεγάλη παρεξήγηση. Από την παρεξήγηση ότι η ελληνική κοινωνία τον στηρίζει σε ρήξη με την Ευρώπη. Ενώ τον στηρίζει - μαζί με όλους μας - σε μια ουσιαστική διαπραγμάτευση που θα φέρει κάτι καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Κάνει ακόμη λόγο για «πρωτοφανή αλαζονεία» του Αλέξης Τσίπρα σχολιάζοντας ότι την ίδια υψηλή δημοσκοπική αποδοχή είχε αμέσως μετά τις εκλογές του 2009 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια