Βαρουφάκης για Τσίπρα: Το να τον ακούω με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ

Βαρουφάκης για Τσίπρα: Το να τον ακούω με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ Facebook Twitter
SOOC
3

Νέες αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο Russia Today, σημειώνοντας ότι δεν είναι πλέον μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είμαι μέλος του πια. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο να υποστηρίξω το κόμμα", λέει.

Για τον Τσίπρα σημειώνει ότι «παραδόθηκε σε ένα παραλογισμό που δίνει συνέχεια στην κρίση, κι αυτό είναι κάτι στο οποίο αντιστάθηκα 5 χρόνια».

«Το να ακούω τον φίλο μου και σύντροφό μου Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται αυτό το τρομερό πακέτο μέτρων και να λέει ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε λίγο καλύτερα από τους άλλους, με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ και να πω ότι δεν θέλω πια να πορευτώ  μαζί του», τονίζει.

 «Αν ο Θεός και οι άγγελοί του έρχονταν και έφτιαχναν ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα, η τρόικα θα το απέρριπτε στην πλειοψηφία του, γιατί ενδιαφερόταν μόνο στο να μας ταπεινώσει, ώστε να δείξει στην Ισπανία και την Ιρλανδία ότι αν ψήφιζαν κάτι που δεν θα άρεσε στην τρόικα, τότε θα τους συντρίψει», σχολιάζει ακόμα σχετικά με την τρόικα.

Ο πρώην υπουργός δίνει επίσης συμβουλές στον αριστερό νέο επικεφαλής των Εργατικών της Βρετανίας Τζέρεμι Κόρμπιν. Τον καλεί «να μην φοβηθεί τις απόπειρες δολοφονίας του χαρακτήρα του από τα ΜΜΕ. Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να σε ξεσκίσουν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι να μπορείς να τους αντικρούσεις  με λογικά επιχειρήματα, με συμπόνια, μια αίσθηση του χιούμορ, και με μια αυτο-υποτίμηση ».

UPDATE: Ο Βαρουφάκης ψηφίζει και στηρίζει τη Λαϊκή Ενότητα

 

 

 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Πολιτική / Φλωρίδης για Μαρινάκη - Δημητριάδη: Εάν κάποιος καταδικαστεί, θα πάει φυλακή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε σχετικά με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρώην γενικού γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου στον τελικό της Euroleague
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτική / Σήμερα τα αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο-έκπληξη με μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να απευθύνει έκκληση σε «όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» να δηλώσουν συμμετοχή στο «νέο ταξίδι», υπογράφοντας την ιδρυτική του Διακήρυξη
THE LIFO TEAM
GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Αυτη η πολυδιασπαση και αυτες οι αμετρητες αλληλοκατηγοριες πρωην και νυν συριζαιων δειχνει εμφανως σε ποσο ψεμα,ανικανοτητα,ιδεοληψια και εξαπατηση ηταν και ειναι βουτηγμενος ο συριζα και οι συν αυτων.Κι ομως:ακομα καποιοι εξακολουθουν να θελουν να ψηφισουν συριζα....