Βαρουφάκης για Τσίπρα: Το να τον ακούω με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ

Βαρουφάκης για Τσίπρα: Το να τον ακούω με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ Facebook Twitter
SOOC
3

Νέες αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο Russia Today, σημειώνοντας ότι δεν είναι πλέον μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είμαι μέλος του πια. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο να υποστηρίξω το κόμμα", λέει.

Για τον Τσίπρα σημειώνει ότι «παραδόθηκε σε ένα παραλογισμό που δίνει συνέχεια στην κρίση, κι αυτό είναι κάτι στο οποίο αντιστάθηκα 5 χρόνια».

«Το να ακούω τον φίλο μου και σύντροφό μου Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται αυτό το τρομερό πακέτο μέτρων και να λέει ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε λίγο καλύτερα από τους άλλους, με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ και να πω ότι δεν θέλω πια να πορευτώ  μαζί του», τονίζει.

 «Αν ο Θεός και οι άγγελοί του έρχονταν και έφτιαχναν ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα, η τρόικα θα το απέρριπτε στην πλειοψηφία του, γιατί ενδιαφερόταν μόνο στο να μας ταπεινώσει, ώστε να δείξει στην Ισπανία και την Ιρλανδία ότι αν ψήφιζαν κάτι που δεν θα άρεσε στην τρόικα, τότε θα τους συντρίψει», σχολιάζει ακόμα σχετικά με την τρόικα.

Ο πρώην υπουργός δίνει επίσης συμβουλές στον αριστερό νέο επικεφαλής των Εργατικών της Βρετανίας Τζέρεμι Κόρμπιν. Τον καλεί «να μην φοβηθεί τις απόπειρες δολοφονίας του χαρακτήρα του από τα ΜΜΕ. Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να σε ξεσκίσουν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι να μπορείς να τους αντικρούσεις  με λογικά επιχειρήματα, με συμπόνια, μια αίσθηση του χιούμορ, και με μια αυτο-υποτίμηση ».

UPDATE: Ο Βαρουφάκης ψηφίζει και στηρίζει τη Λαϊκή Ενότητα

 

 

 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ QATARGATE

Πολιτική / Αβραμόπουλος για Qatargate: «Δεν θα κάνω χρήση της βουλευτικής μου ασυλίας»

Ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος χαρακτηρίζει αβάσιμες τις αναφορές που επιχειρούν να τον συνδέσουν με την υπόθεση και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ EMAIL ΑΠΟΔΗΜΟΙ

Πολιτική / Διαρροή email αποδήμων: Φυλάκιση έως 20 μήνες στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στους συγκατηγορούμενούς της

Το δικαστήριο που αναγνώρισε και στους τέσσερις κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, έδωσε τριετή αναστολή στην έκτιση των ποινών
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Αυτη η πολυδιασπαση και αυτες οι αμετρητες αλληλοκατηγοριες πρωην και νυν συριζαιων δειχνει εμφανως σε ποσο ψεμα,ανικανοτητα,ιδεοληψια και εξαπατηση ηταν και ειναι βουτηγμενος ο συριζα και οι συν αυτων.Κι ομως:ακομα καποιοι εξακολουθουν να θελουν να ψηφισουν συριζα....