Βαλαβάνη: Την έδρα δεν τη δίνω γιατί με κατηγόρησαν

Βαλαβάνη: Την έδρα δεν τη δίνω γιατί με κατηγόρησαν Facebook Twitter
11

Στο ζήτημα με τις 200 χιλιάδες ευρώ που φέρεται να έβγαλε η μητέρα της από την τράπεζα αναφέρθηκε η απερχόμενη αν. υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής. Η κ. Βαλαβάνη αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την απόσυρση του ποσού από την τράπεζα ενώ καταφέρθηκε και εναντίον σάιτ το οποίο, όπως είπε, δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εικονίζεται η ίδια με τη μητέρα της. Όπως είπε το σάιτ υπαινίχθηκε ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη, «άρα η υπουργός διά ζώσης ειδοποίησε τη μητέρα της για τα επερχόμενα capital controls».

Όπως είπε η πρώην πλέον υπουργός, αυτοί που δημοσίευσαν την πλαστή φωτογραφία δεν πρόσεξαν ότι φοράει μια τιρκουάζ μπλούζα ενώ εκείνη από τότε που πέθανε ο άνδρας της πριν από μερικούς μήνες δεν έχει βγάλει τα μαύρα. Η κ. Βαλαβάνη τόνισε επίσης ότι αυτοί που δημοσίευσαν τη φωτογραφία φρόντισαν και να αφαιρέσουν από αυτή τον άνδρα της που επίσης εικονιζόταν. Τόνισε ότι η φωτογραφία είναι από εκδήλωση του 2012 στην Αγ. Γαλήνη.

Σημείωσε ότι  "δεν έχω τη δυνατότητα «να επικοινωνώ με τον σύζυγο μου στο υπερπέραν».

«Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτά και να ταλαντευόμουν να παραδώσω την έδρα μου, τώρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την  παραδώσω. Να σε κατηγορήσουν και για ζητήματα διαφθοράς είναι πολύ βαρύ», τόνισε η κ. Βαλαβάνη.

Επίσης αναφέρθηκε και στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας και για αυτόν και για την υπόθεση της: "Αυτό το Σαββατοκύριακο ο κανιβαλισμός ήταν στις δόξες του".

Για το κομμάτι της παράδοσης του υπουργείο τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ούτε τον Ευκλείδη, ούτε τον Τρύφωνα τους ζηλεύω. Βέβαια αυτή η θέση θα επανέλθει στα φυσιολογικά της. Ολο το προηγούμενο εξάμηνο, λόγω της διαπραγμάτευσης ο ΥΠΟΙΚ ήταν απών στο εξωτερικό».


Υπογράμμισε ακόμη ότι είναι πλέον πολύ δύσκολη η πραγματοποίηση του ονείρου ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος. «Αυτό που μας στέρησε τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής συνεργασίας -δεν κάτσαμε να βάλουμε στο χαρτί τι κάνουμε -μας έβαλε τη δυνατότητα να ονειρευτούμε ένα δικαιότερο φορολογικό συστημα. Τώρα αυτό το όνειρο γίνεται πολύ δυσκολότερο» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δικαιότερο φορολογικό σύστημα δεν μπορεί να γίνει χωρίς βαθιές αλλαγές. Εύχομαι και ελπίζω σήμερα αυτοί που έχουν τη δυνατότητα τελικά να το κάνουν το δικαιότερο φορολογικό σύστημα» είπε. 

«Δυστυχώς τα βάρη που επιβάλλονται πάνω σε άλλα δυσβάστακτα βάρη δεν θα μπορεί να αναιρέσουντα βάρη που υφίστανται οι πραγματικοί δημιουργοί του πλούτου. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα σ' αυτή την κατεύθυνση» υπογράμμισε η κυρία Νάντια Βαλαβάνη.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια