To ατύχημα του Τσίπρα που δεν επέτρεψε χειραψία με τον Μεϊμαράκη

To ατύχημα του Τσίπρα που δεν επέτρεψε χειραψία με τον Μεϊμαράκη Facebook Twitter
0

Λίγα μόλις λεπτά πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική μονομαχία, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρέθηκαν off camera στο στούντιο.

Ο λίγος χρόνος που είχαν πριν βγουν στον αέρα ήταν επεισοδιακός, αφού στην προσπάθεια του κ Τσίπρα να ανταλλάξει χειραψία με τον κ Μεϊμαράκη, τα καλώδια του μικροφώνου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύτηκαν, με αποτέλεσμα η πολυπόθητη (;) χειραψία να μη γίνει ποτέ.

Ωστόσο λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί στο studio 3 της ΕΡΤ ένας διάλογος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε τον αρχηγό της ΝΔ λεγοντάς του: «Γερός, δυνατός;» και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απάντησε: «Όπως πάντα».

To ατύχημα του Τσίπρα που δεν επέτρεψε χειραψία με τον Μεϊμαράκη Facebook Twitter
SOOC
To ατύχημα του Τσίπρα που δεν επέτρεψε χειραψία με τον Μεϊμαράκη Facebook Twitter
To ατύχημα του Τσίπρα που δεν επέτρεψε χειραψία με τον Μεϊμαράκη Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ