Άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για το χαστούκι

Άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για το χαστούκι Facebook Twitter
22

 Την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ο φάκελος έφτασε στη Βουλή μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής σε επόμενη συνεδρίασή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χ. Α. είχε χαστουκίσει τη βουλευτή του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και είχε εξαφανιστεί τις επόμενες ημέρες, μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
Αααα δεν μπορείς να πεις, εδώ είναι πολύ Bold and Beautiful ο Κασιδιάρης. Εγώ όμως απορώ πως και τον αφήνει ακόμα ο Μιχαλολιάκος. Όλοι οι φασιστοηγέτες όταν το νούμερο 2 τους, αποκτούσε περισσότερη φήμη από τους ίδιους, του έπαιρναν το όμορφο κεφαλάκι....
Για ένα χαστούκι άρετε η βουλευτική ασυλία, για υπεξαίρεση εκατομμυρίων και ποικιλία σκανδάλων/κομπινών δεν άρετε τίποτα.Θέλω να πω ότι κι αυτό είδος διάκρισης είναι. Ή άρεις όλων όσων έχουν παρανομήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ή δεν άρεις κανενός την ασυλία. Αλλά τι λέω, πότε ήταν δίκαια αυτή η χώρα για να είναι τώρα…
Ποια άρση ασυλίας, το περιστατικό έγινε μεταξύ των δύο διαδικασιών εκλογής, αν θυμάμαι καλά... Δεν υφίστατο καν βουλευτική ασυλία τότε για να αρθεί.
Με τα ρέημπαν κααααααααααλός είναι. Με το μονίμως τσαντισμένο υφάκι είναι που σπάει @@ αλλά τι να κάνουμε. Εκεί καταντήσαμε να θεωρείται ο Ηλίας Κασιδιάρης από μια μερίδα κόσμου λαϊκός ήρωας. Αν οι νόμοι στην Ελλάδα λειτουργούσαν και ο κόσμος που μένει στις υποβαθμισμένες περιοχές αισθανόταν ασφάλεια δεν θα είχε λόγους να αναδείξει τέτοια άτομα μέσα στη Βουλή ούτε να προσφεύγει σε αυτά όταν νιώθει ότι απειλείται. Γραμματέας ήμουν στις ευρωεκλογές του 2009 και στην κάλπη βρέθηκε μόνο ένα ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και η δικαστική αντιπρόσωπος με έβαλε να το εγγράψω στα διάφορα. Τώρα έχουν δική τους στήλη στα εκλογικά βιβλία. Θαύμα θα είναι αν δεν τους δούμε Αξιωματική Αντιπολίτευση κάποια στιγμή.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ