ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για το χαστούκι

Άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για το χαστούκι Facebook Twitter
22

 Την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ο φάκελος έφτασε στη Βουλή μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής σε επόμενη συνεδρίασή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χ. Α. είχε χαστουκίσει τη βουλευτή του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και είχε εξαφανιστεί τις επόμενες ημέρες, μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου.

22

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST

Πολιτική / Αντιπαράθεση Νταβούτογλου-Χατζηβασιλείου για Κύπρο: «Η Τουρκία καταλαμβάνει παράνομα το ένα τρίτο»

Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν ο Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο είναι «δίκαιη», με τον υφυπουργό να τον διακόπτει, καλώντας την Άγκυρα να αποδεχθεί την πραγματικότητα
THE LIFO TEAM