Απάντηση ΝΔ σε Γιώργο Παπανδρέου: Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν πρώην πρωθυπουργό

Απάντηση ΝΔ σε Γιώργο Παπανδρέου: Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν πρώην πρωθυπουργό Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Απάντηση στις καταγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου περί παρέμβασης βουλευτών της ΝΔ στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάσος Γαϊτάνης, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του πως «Πάγια τακτική της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην εμπλέκεται στις εσωτερικές διεργασίες άλλων κομμάτων. Και σε αυτή την θέση ήταν και θα παραμείνει σταθερή και τα στελέχη της την τηρούν αυστηρά.

»Με έκπληξη ακούσαμε  τον κ. Παπανδρέου να μιλάει για εμπλοκή στελεχών της ΝΔ στην εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν πρώην πρωθυπουργό. 

»Τη μέρα των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιείται το συνέδριο της ΝΔ στο οποίο θα ληφθούν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις.

»Με αυτό ασχολούνται τα στελέχη της ΝΔ. Ας ασχοληθεί κι αυτός με το να πείσει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ ότι αξίζει την ψήφο τους, αντί να φαντάζεται εμπλοκές που δεν υπάρχουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο του Alpha, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για παρέμβαση στελεχών της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ