Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κάνει μήνυση στον Στέλιο Κούλογλου για συκοφαντική δυσφήμιση

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κάνει μήνυση στον Στέλιο Κούλογλου για συκοφαντική δυσφήμιση Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ, έκανε μήνυση στον ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου, αναφορικά με άρθρο που δημοσίευσε στον ιστότοπο TVXS.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου καταθέτει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Στέλιου Κούλογλου με αφορμή άρθρο για την υπόθεση της διαρροής των e-mails.

«Πριν λίγο, έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Ευρωβουλευτή @SteliosKoul για όσα ψευδή και άκρως συκοφαντικά ισχυρίζεται σε άρθρο του στον ιστότοπο http://tvxs.gr και αφορούν εμένα. Τα κακοήθη αυτά σχόλια και οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί θα κριθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη».

Στο άρθρο του με τίτλο «Mail Ασημακοπούλου: νέος πονοκέφαλος Μητσοτάκη, μετά από Τέμπη – SMS» ο Στέλιος Κούλογλου υποστηρίζει μεταξύ άλλων: «η υφέρπουσα κρίση για την υπόθεση των email υποτροπίασε μετά τη νέα δήλωση Ασημακοπούλου: «το “Αρχείο Αποδήμων 2023”, περιήλθε στα χέρια μου στα τέλη Ιανουαρίου 2024, σε ψηφιακή μορφή, από τον τότε Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Θεοδωρόπουλο».

Με τη δήλωση αυτή, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου εμμέσως διαψεύδει τη Νίκη Κεραμέως που είχε υποστηρίξει ότι οι λίστες εκλογέων διέρρευσαν τον Μάιο του 2023, επί υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ο ισχυρισμός έδειχνε έτσι κι αλλιώς ελάχιστα πειστικός, αλλά έβγαζε από το κάδρο την ίδια την κυρία Κεραμέως, που δεν ήταν τότε υπουργός Εσωτερικών. Αλλά το 2024 ήταν».

Στη συνέχεια του άρθρου ο Στέλιος Κούλογλου αναφέρει: Τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν για δύο ακόμη λόγους. Αρκετοί πολίτες από όσους έλαβαν το μέιλ Ασημακοπούλου υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, κρατώντας την υπόθεση ζωντανή.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, σύμφωνα με τα «Νέα» (Γ.Παπαχρήστος) που επικαλούνται «ασφαλείς πληροφορίες», επίκειται «επίσκεψη» της Ανεξάρτητης Αρχής για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στα κεντρικά γραφεία της… Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς!

Θα ζητήσουν να εξετάσουν υπολογιστές και servers, προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των ισχυρισμών που έχουν έως τώρα διατυπωθεί σχετικά με το πότε διαβιβάστηκαν τα αρχεία στην κυρία Ασημακοπούλου από τον μέχρι πρότινος γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ, Θεοδωρόπουλο. Ειδικά μετά τη δήλωση της τελευταίας ότι τα αρχεία τα παρέλαβε τον Ιανουάριο του 2024, και όχι όπως διατείνεται η κυβέρνηση τον Μάιο του 2023. Παραλαβή τον Ιανουάριο σημαίνει εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών. Σωστά;»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM