«Άνδρας της χρονιάς» ο Μάριο Μόντι

«Άνδρας της χρονιάς» ο Μάριο Μόντι Facebook Twitter
0

Ευρωπαίος άνδρας της χρονιάς, αναδείχτηκε o τεχνοκράτης  Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι από το γαλλικό πολιτικό περιοδικό "Trombinoscope", το οποίο κάθε χρόνο απονέμει βραβεία για τον πολιτικό της χρονιάς, τον πρωθυπουργό της χρονιάς κτλ. Ο Μόντι, που βρίσκεται πιο κοντά στη Γαλλία επιχειρώντας να «σπάσει τον γαλλογερμανικό άξονα,  λαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε ότι έχει ως φιλοδοξία να δώσει την Ιταλία ως λύση και όχι ως πηγή προβλημάτων  στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Βραβεία. Ως πολιτικές προσωπικότητες έλαβαν βραβεία από το περιοδικό και οι δύο προσεχείς αντίπαλοι στις Γαλλικές προεδρικές εκλογές, ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ. «Υπουργός της χρονιάς» αναδείχτηκε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Αλεν Ζιπέ  που απουσίαζε στη Νέα Υόρκη για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το συριακό ζήτημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM