Ανατροπή στο Ναύπλιο για τον δήμαρχο που πέταξε περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του

Ανατροπή στο Ναύπλιο για τον δήμαρχο που πέταξε περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του Facebook Twitter
Ο Δημήτρης Κωστούρος (Φωτ.: Facebook)
0

Νίκη με μεγάλη διαφορά πέτυχε ο Δημήτρης Ορφανός έναντι του Δημήτρη Κωστούρου στο δήμο Ναυπλιέων, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023. 

Η προεκλογική περίοδος στον δήμο Ναυπλιέων είχε αμαυρωθεί με το το περιστατικό με τα περιττώματα που πέταξε τον περασμένο Αύγουστο ο Δημήτρης Κωστούρος έξω από το σπίτι του πολιτικού αντιπάλου του. Σήμερα, στον δεύτερο γύρο, ο Δημήτρης Ορφανός εξελέγη νέος δήμαρχος Ναυπλιέων συγκεντρώνοντας το 63,69% στο 97,26% της ενσωμάτωσης, έναντι 36,31% που πήρε ο Δημήτρης Κωστούρος.

Στον πρώτο γύρο ο νυν δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, ήταν εκείνος που είχε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό, με με 33,51% έναντι 29,34% του σημερινού νικητή. 

H αναμέτρηση για τον δημαρχιακό θώκο του Ναυπλίου διεξήχθη και στην σκιά όσων συνέβησαν τον περασμένο Αύγουστο. Υπενθυμίζεται πως τη στιγμή κατά την οποία ο απερχόμενος δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, πετούσε σκουπίδια και περιττώματα έξω από το σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ