Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter
0

Στο πλαίσιο μετεκπαίδευσης της εφεδρείας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης συμμετείχε σε άλμα στατικού ιμάντα από ελικόπτερο CH-47D Chinook.

Mαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ήταν οι επιχειρησιακοί Διοικητές των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, καθώς και Έφεδροι Αξιωματικοί και Καταδρομείς – Αλεξιπτωτιστές.

Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter
Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter
Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter
Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter


Η εν λόγω δραστηριότητα που έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου και στη Ζώνη Ρίψεως Μεγάρων, εντάσσεται (σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας) στον σχεδιασμό της επιχειρησιακής αναβάθμισης των Εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter
Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter
Άλμα με αλεξίπτωτο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Facebook Twitter

Έχει δε ως σκοπό, την αναβίωση του διπτύχου «Πολίτης – Οπλίτης» για όλους τους Εφέδρους, καθώς και την αναγέννηση της ιδέας του εθελοντισμού εις το διηνεκές, ως στάση ζωής προς την Πατρίδα.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM