Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία θα καταθέσει το ΚΚΕ

Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία θα καταθέσει το ΚΚΕ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία και επί της αρχής και επί των άρθρων του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής θα καταθέσει το ΚΚΕ. Σχετική δήλωση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Η μνημονιακή ιστορία επαναλαμβάνεται πλέον όχι ως φάρσα αλλά ως τραγωδία. Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να βγει στους δρόμους, δεν αντέχει άλλα μνημόνια. Υπάρχει εναλλακτική λύση και την προτείνει το ΚΚΕ», δήλωσε νωρίτερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM