Μουζάλας: Η στάση μας προς γείτονες που δεν δέχονται πρόσφυγες θα σκληρύνει

Μουζάλας: Η στάση μας προς γείτονες που δεν δέχονται πρόσφυγες θα σκληρύνει Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
2

"Θα σκληρύνουμε τη στάση μας προς τις γειτονικές χώρες που δε δέχονται τους πρόσφυγες" δήλωσε πριν από λίγο, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ ΜΠΕ "Πρακτορείο FM", ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα αυξήσει τις διπλωματικές της πιέσεις.

"Πέντε αστυνομικοί διευθυντές των χωρών του Βίσεγκραντ και δυστυχώς της Αυστρίας καταργήσανε την απόφαση που πήραν οι πρωθυπουργοί 15 ώρες πριν. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα για την ευρωπαϊκή ιδέα" είπε ο κ. Μουζάλας, σημειώνοντας ότι οι πρόσφυγες που απομακρύνθηκαν από τις σιδηροδρομικές γραμμές θα πάνε σε χώρους που ήδη έχουν δημιουργηθεί, ενώ θα δημιουργηθούν κι άλλοι.

Ο κ. Μουζάλας κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να βοηθήσουν, εκτιμώντας ότι πολύ γρήγορα η κατάσταση θα είναι υπό έλεγχο. "Το παλεύουμε.'Εχουμε σχέδιο. Θα τα καταφέρουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά.

   

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια