Μακρά νύχτα προβλέπεται - Διάσκεψη των προέδρων συγκάλεσε η Κωνσταντοπούλου

Μακρά νύχτα προβλέπεται - Διάσκεψη των προέδρων συγκάλεσε η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκάλεσε διάσκεψη των προέδρων, προκειμένου να συντάξει προς την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, το εισαγωγικό της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών επί του σχεδίου νόμου με την εξουσιοδότηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας για τη σύναψη της δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, στη Διάσκεψη των προέδρων θα αποφασιστεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην Ολομέλεια οπότε και θα οριστεί η ώρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η συζήτηση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει τα μεσάνυχτα η συζήτηση μια και η πρόεδρος δεν θέλει να παραβεί τον κανονισμό που λέει πως δεν μπορεί να συγκληθεί την ίδια μέρα δύο συνεδριάσεις – Επιτροπής και Ολομέλειας.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM