Καλή για το λαό και την πατρίδα χαρακτήρισε τη διαφαινόμενη συμφωνία με  τους εταίρους ο Πάνος Σκουρλέτης, προβλέποντας μάλιστα ότι τα μέτρα θα περάσουν από τη Βουλή. Δεν θέλησε να απαντήσει πάντως για το αν η συμφωνία απέχει από τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης.

 

 «Έχουμε μια συμφωνία που από ό,τι φαίνεται μπορεί να γίνει πραγματικότητα, η οποία επιδιώκει μία δίκαιη κοινωνικά κατανομή βαρών, ώστε να γίνει δυνατός ένας αναπροσανατολισμός της χώρας σε μια άλλη κατεύθυνση μακριά από τη λιτότητα και τα μνημόνια» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε πως  «αν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, που μένει να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες, θα είναι κάτι καλό για την πατρίδα και τον λαό μας».

 

Στη συνέχεια έκανε λόγο για «μια επίμονη με συνέπεια και όρους αξιοπρέπειας, πεντάμηνη, πραγματική διαπραγμάτευση», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κατάφερε «να διαμορφώσει μια  συμφωνία που μας οδηγεί σε μία άλλη κατεύθυνση».

 

Ο κ. Σκουρλέτης είπε επίσης ότι η συμφωνία «έχει όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν πολιτικά υπερασπίσιμη» και θα περάσει από τη Βουλή.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr