Αρκετές ημέρες μετά το περιστατικό και το επεισόδιο με τους αστυνομικούς, ο Κίμων Κουλούρης εξακολουθεί να εκτίθεται στα Μέσα. Αυτή τη φορά, μέσα από συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στην οποία με αγανάκτηση απαντά στα όσα ακούγονται για το έντονο και σκιώδες του βλέμματος του.  "Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι…Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια -λόγω πίεσης στα μάτια- υποβάλλομαι σε θεραπεία με συγκεκριμένο κολλύριο που προκαλεί παρενέργειες στα βλέφαρα και μαυρίζουν τη γύρω περιοχή", είπε ο πρώην υπουργός διαλύοντας το μύθο και προκαλώντας να του τραβήξουν τα βλέφαρα για να δουν αν είναι βαμμένα.

 

Σε ότι αφορά στο περιστατικό στη Βουλιαγμένης ο Κίμων επιμένει ότι απλά παραβίασε ένα κόκκινο και ζήτησε και συγγνώμη για αυτό.

 

Βεβαίως δεν παραλείπει να βγάλει την πίκρα του με το γνωστό μοναδικό του τρόπο για τον Χρήστο Παπουτσή που πρόδωσε τον ευεργέτη του: "Ο αφελής βρήκε ευκαιρία να συγχαρεί τους αστυνομικούς επειδή συνέλαβαν τον Κουλούρη που πέρασε με κόκκινο. Μου προκάλεσε οίκτο ο Χρήστος Παπουτσής με αυτή του την κίνηση, επειδή δεν χρειαζόταν. Τη δουλειά τους έκαναν. Ο ίδιος όμως λειτούργησε με την κλασσική συμπεριφορά του κόμπλεξ που έχει ο ευεργετηθείς απέναντι στον ευεργέτη του. Λυπάμαι πολύ γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Απέδειξε την κακότητά του, την εμπάθεια και το κόμπλεξ. Μα πάνω απ' όλα, πούλησε τον ευεργέτη του με τον πιο χυδαίο τρόπο".

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr