LIVE!

Κατρούγκαλος: Απευκταίο αλλά πιθανό το ενδεχόμενο της ρήξης

Κατρούγκαλος: Απευκταίο αλλά πιθανό το ενδεχόμενο της ρήξης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

 «Όποιος διαπραγματεύεται πρέπει να έχει ως πιθανό ενδεχόμενο, απευκταίο αλλά πιθανό, και τη ρήξη", δήλωσε το πρωί σε συνέντευξη του στο ΜΕΓΚΑ ο αν. υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος πάντως εκτίμησε ότι «συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες είναι να έχουμε συμφωνία".

Ο κ. Κατρούγκαλος επισήμανε ακόμη ότι η κυβέρνηση θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα καλόπιστης διαπραγμάτευσης γιατί αυτή ήταν η εκλογική εντολή που πήρε.

Σημείωσε πάντως ότι αν οι δανειστές στείλουν τελεσίγραφο και πουν ότι "αυτά που μας δώσατε δεν μας φτάνουν, εμείς θέλουμε αυτά και άλλα τόσα", τότε "σε αυτή την περίπτωση αν εμείς θεωρήσουμε ότι αυτό ξεφεύγει από τα όρια εντολής που είχαμε, ξεφεύγει από τα όρια του ανεκτού συμβιβασμού, θα πούμε όχι".

"Σε περίπτωση που χρειαστεί να πούμε όχι, τονίζω ότι κατά τη γνώμη μου δεν είναι απλώς απευκταίο αλλά και απίθανο, θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα στον ελληνικό λαό με δημοψήφισμα και με την πρόταση του όχι" συνέχισε ο κ. Κατρούγκαλος.

Για την επόμενη ημέρα σε μία τέτοια περίπτωση ο υπουργός είπε ότι «λέμε 'όχι' και δοκιμάζουμε στο νέο πολιτικό περιβάλλον, το οποίο θα έχει διαμορφωθεί, να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε" .

 "Πάντοτε υπάρχει τρόπος να βρούμε ρευστότητα", σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος.

3

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια