Δεν άντεξε ο συναισθηματικός Γιώργος Καρατζαφέρης και επισκέφθηκε στο κελί του στον Κορυδαλλό τον ηγούμενο Εφραίμ, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του και με έργα καθώς με λόγια το έχει κάνει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό. Αμέσως μετά την επίσκεψη προέβη και σε δήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά: "Επισκέφθηκα τον Γέροντα να του ευχηθώ Καλή Χρονιά. Θέλω να ελπίζω ότι η Δικαιοσύνη θα αποδώσει όπως πρέπει το δίκαιον, μακριά από σκοπιμότητες και μακριά από "πικαρίσματα". Δεν χρειαζόμαστε προβλήματα, χρειαζόμαστε λύσεις στα προβλήματα".

 

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, το πώς ο ίδιος σχολιάζει το γεγονός ότι ο μόνος που είναι στη φυλακή είναι ο ηγούμενος Εφραίμ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: "Εάν αποδειχθεί ότι τελικά υπήρχε σκάνδαλο, τότε πρέπει να είναι και η άλλη πλευρά μέσα. Να φροντίσει η Πολιτεία να βρει εκείνους, οι οποίοι μαζί με τον Εφραίμ εάν διαπραχθεί σκάνδαλο, να έρθουν και αυτοί εδώ".

 

Διαφορετική ήταν βεβαίως η ρητορική του και η στάση του το 2008, όταν το σκάνδαλο ήταν στα πάνω του. Τότε ο κ. Καρατζαφέρης είχε πει ότι ο Εφραίμ και ο Αρσένιος θα έπρεπε να περάσουν από τα κελιά του μοναστηριού στα κελιά των φυλακών. Χαρακτηριστικά είχε επίσης πεί "ένας καλόγερος έκανε μαντάρα την Ελλάδα".

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr