Απολύτως ψευδές χαρακτήρισε και πάλι ο υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος το δημοσίευμα του Βήματος ότι υπέγραφε μετεκλογικώς ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους του δημοσίου για την επαναπρόσληψη τους.

 

Ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στον Αντ1 έκανε λόγο για «συμβόλαιο διαπλοκής» που έχει σκοπό να θίξει όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. «Στόχος αυτής της ιστορίας ήταν εξαρχής αυτό που αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης μας απέναντι στις προηγούμενες: η ηθική υπεροχή της, ότι δηλαδή εμείς δεν είμαστε διαπλεκόμενοι, ότι εμείς δεν είμαστε διεφθαρμένοι», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

 

Μίλησε επίσης για «εντελώς στημένη και κατασκευασμένη ιστορία» και σημείωσε  ότι  δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που επελέγη να γίνει αυτό. «Πότε επέλεξαν να το κάνουν αυτό; Την παραμονή που ο Πρωθυπουργός πηγαίνει στη Γερμάνια και διαπραγματεύεται και ταυτόχρονα σχεδόν με το δημοσίευμα του ‘Βήματος’ δημοσιεύει την ίδια η ιστορία η Bild», είπε.

 

Ο κ. Κατρούγκαλος προανήγγειλε μάλιστα ότι θα δώσει περισσότερα στοιχεία που αποδεικνύουν όσα υποστηρίζει σε έκτακτη συνέντευξη που θα παραχωρήσει, όπως ανακοινώθηκε στις 16.00.

 

Από την άλλη πλευρά ο δημοσιογράφος κ. Χιώτης ο οποίος υπογράφει το δημοσίευμα προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις για το θέμα στη σημερινή εκπομπή του στον Βημα Fm.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr