Με 153 «όχι» καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση

Με 153 «όχι» καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση Facebook Twitter
6

Με 153 «όχι» καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Η μεγάλη δοκιμασία πλησιάζει στο τέλος της, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς, περιγράφοντας παράλληλα τα βήματα εξόδου της χώρας από την κρίση. Ανάκαμψη από το 2014 υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός, δεσμεύθηκε για φορολογικές ελαφρύνσεις και διαβεβαίωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το 2016. Ψεύτικες χαρακτήρισε τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, και υπογράμμισε πως η λύση είναι μόνο οι εκλογές. Πράξη θεσμικά ακραία, πολιτικά αμήχανη και εθνικά ανεύθυνη, χαρακτήρισε ο Ευ. Βενιζέλος την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας. Καλούμαστε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης όχι στην κυβέρνηση αλλά στους δανειστές, ανέφερε ο Π. Καμένος. Για τακτικισμούς κατηγόρησε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Φ. Κουβέλης. Δεν δίνουμε χέρι βοηθείας ούτε στα αστικά κόμματα ούτε στις ιμιτασιόν λύσεις, τόνισε η Αλ. Παπαρήγα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Υπάρχουν ντοκουμέντα (ηχητικά, οπτικά, γραπτά, αυτήκοοι κλπ) για ΟΛΑ όσα έχουν διακηρύξει ΟΛΟΙ όσοι είναι στη Βουλή σήμερα, όποια σημαία κι αν κρατούσαν κέθε φορά. Το τι λέγεται εκεί μέσα θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο ανθρωπολογικής μελέτης, όχι πολιτικής.
Ρεσιταλ αηδιας και απο τους δυο πολιτικους αρχηγους. Ο μεν Τσιπρας πιο λαικιστης απο ποτε, ''ψηφιστε μας και ολα θα τα μειωσουμε και ολους θα τους ξαναπροσλαβουμε και ολα θα τα αντικαταστησουμε'', λες και ακουγα τον ΓΑΠ σε επαναληψη. Ο δε Σαμαρας πιο μαγκας και απο χαρακτηρα βιντεοταινιας των 80's. Το μονο που βρηκα σωστο ειναι στο οτι ο ΣΥΡΙΖΑ με το τελος των μνημονιων χανει στην ουσια και το μονο πραγμα που τον κραταγε στο προσκηνιο. Το ερωτημα ειναι ποτε θα επελθει αυτη η απελευθερωση απο το μνημονιο και αν η κυβερνηση ειναι σε θεση να πετυχει ολα αυτα τα οποια σημερα υποσχεθηκε. Την απαντηση λιγο πολυ ολοι την ξερουμε.
Έκανα το λάθος να ακούσω τις ομιλίες. Σκέτη απογοήτευση, ρεσιτάλ σαχλαμάρας.Υφάκι μαγκιά κλανιά και εξάτμιση, και αντιπαραθέσεις δεκάχρονου: ¨Δεν σε κοιτάω για να μην αρχίσω να γελάω¨, ¨δεν γελάς γιατί είστε για κλάματα¨, ¨είστε τζουράσικ παρκ¨,Και σε καφενείο θα τους έκραζαν, στην βουλή τους χειροκροτούσαν!