ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Παπαρήγα: «Η λύση θα δοθεί έξω από τη Βουλή»

Παπαρήγα: «Η λύση θα δοθεί έξω από τη Βουλή» Facebook Twitter
13

«Η λύση δεν θα δοθεί μέσα στη Βουλή αλλά έξω από αυτή», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, σε παρέμβαση της στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας.

«Η ΝΔ είναι αποφασισμένη διά πυρός και σιδήρου να περάσει τα μέτρα. Η απάντηση δεν βρίσκεται μέσα σ’ αυτή τη Βουλή. Έξω από τη Βουλή θα δοθεί η λύση. Δεν θα βρεθεί λύση μέσα από τη Βουλή. Εμείς πιστεύουμε στην ικανότητα του λαού και την αποφασιστικότητά του. Αρκεί να μην χαθεί πολύς χρόνος», τόνισε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ.

Είπε ακόμη ότι αυτό που θα μείνει στο λαό από τη συζήτηση είναι ένα πλαστό και διχαστικό δίλημμα, «διαπραγμάτευση με  τη ΝΔ και τους συμμάχους της ή επαναδιαπραγμάτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΔΝΤ ή με την Μέρκελ, με τον Ομπάμα ή με την Μέρκελ. Είναι διλήμματα τεχνητά που αν εμπεδωθούν θα φτάσουμε στο εξής τραγικό σημείο: θα πάμε στο 2020 και πάλι θα λέμε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο και θα λέμε τότε να γυρίσουμε στο 2013».

Δεν παρέλειψε να κάνει κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Η ΝΔ και οι σύμμαχοί της παλεύουν ταξικά. Η μεγάλη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι "μαστίγιο η ΝΔ, καρότο ο ΣΥΡΙΖΑ". Καλλιεργεί στο λαό αυταπάτες ότι θα λύσει τα προβλήματα του λαού».

13

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Σε καθε σοβαρη χωρα αυτη η κυρια θα ειχε συλληφθει για υποκινηση πραξικοπηματος. Το λεει ευθεως, δεν θελουν δημοκρατια με Βουλη (οσο και να διαφωνουμε με τα προσοντα των βουλευτων μας, αυτος ειναι ο καθρεπτης της κοινωνιας μας, ειτε μας αρεσει ειτε οχι). Αλλα στο Ελλαδισταν ο καθενας λεει ο,τι θελει και κανει ο,τι θελει χωρις καμμια επιπτωση. Γιαυτο δεν ειμαστε σοβαρη χωρα και γιαυτο δεν παμε μπροστα. Και για να σας προλαβω. Οχι, αυτο δεν αναιρει της ευθυνες του πολιτικου συστηματος τα τελευταια 30 χρονια. Απλως εχω την ψευδαισθηση οτι αυτο πρεπει να γινει μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες και δικαστηρια.
Δεν φτάνει που μας καταδυναστεύσατε κα Παπαρήγα επί 30 σχεδόν χρόνια (ούτε ο Στάλιν δεν άντεξε τόσο), συνεχίζετε απρόσκοπτα τα κηρύγματα μίσους παροτρύνοντας έμμεσα σε μια νέα εμφύλια σύρραξη. Ευτυχώς για εμάς είστε παρωχημένη και πίσω από την εποχή σας.
Κλασσικο!Επειδη ο λαος ποτε/ πουθενα δεν εχει δοσει σε κομμουνιστικα κομματα σημαντικη παρουσια στη Βουλη (δηλ. δεν συμφωνει με οσα προτεινουν), ψαχνουν «λυσεις» εκτος αυτης
Θα μπορούσε κάποια στιγμή η συλλογιστική σου να σταματήσει να είναι τόσο κοντόφθαλμη και να καταλαβαίνει κανά 2 πράγματα παραπάνω,θέλω να πιστεύω.Επίσης τα στρουμφ θα συνιστούσα να τα βγάλεις καθότι ο Peyo ήταν κομμουνιστής και το καρτούν ήταν μια αλληγορία κομμουνιστική κοινωνίας.
Αυτό το έξω από τη βουλή τι μπορεί να είναι;Έξω από το κτίριο της βουλής;Έξω από το δημοκρατικό πολίτευμα που έχουμε;Έξω, αλλά που ακριβώς;
Η προλεταριακή δημοκρατία δεν κερδιέται στη βουλή αλλά στο δρόμο. Η λαϊκή επανάσταση θα συντρίψει το ταξικό σύστημα, αρκεί να γίνει γρήγορα, δεν μπορούμε να περιμένουμε. Συνεχόμενα τα όνειρα του λαού θα πραγματοποιηθούν, όλοι θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς αφεντικά, θάχουν γερό μιστό και εφάπαξ και συντάξεις και στην αχτιδική οργάνωση της γειτονιάς κάθε απόγεμα θα υμνούν το ΚΟΜΜΑ.