Δεν θα αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών

Δεν θα αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών Facebook Twitter
2

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Νίκος Σταθόπουλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και για το 2013, αλλά και για το 2014.

Μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάι», ο Ν. Σταθόπουλος είπε ότι η τιμή των εισιτηρίων θα παραμείνει ως έχει και ότι αυτό είναι  απόφαση της κυβέρνησης. Εξάλλου, όπως τόνισε η κυβέρνηση μπορεί να επιχειρηματολογήσει σχετικά και στην τρόικα.

Ο γ.γραμματέας είπε επίσης, ότι η βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου ΟΑΣΑ έφτασε μεταξύ 2012 και 2013 τα 50 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 20 εκατ. προήλθαν από τη ΣΤΑΣΥ και 30 εκατ. ευρώ από την ΟΣΥ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
<<Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Νίκος Σταθόπουλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και για το 2013, αλλά και για το 2014.>> Έεεεεεεεεεεεεεεε...άμα το λέει ο κύριος Γενικός,τότε να περιμένουμε,στα σίγουρα,την αύξηση...!!!
Ακόμα και να μην αυξηθεί η τιμή στα εισιτήρια (που πολυ αμφιβάλω) αυτό θέλουν να το περάσουν και σαν επιτυχία?Αναλογίκα με του μισθους που υπαρχουν στην Ελλαδα έχουμε πανακριβες συγκοινωνίες.Το θέμα δεν είναι να μην αυξηθουν οι τιμές αλλα να μειωθουν. Αλλα αυτη εινα η η τακτική τους. Σου λενε ''κοιτα να δεις εισαι τυχερός που δεν σου ανεβαζουμε τις τιμές, οπότε κανε και παρτι που πληρωνεις 1.40 για να μπεις στο μετρό''Το οτι για να παρεις ΜΙΑ φορα το μετρό πρεπει να δωσεις παραπάνω απο το 1/500 του μισθού σου βεβαια είναι μια μικρολεπτομερία για τους αφθαρτους που ''σωζουν τη χωρα''