Πέτσας: Ο πρωθυπουργός πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο από Αντίπαρο σε Επίδαυρο- Για τα καθήκοντά του

Πέτσας: Ο πρωθυπουργός πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο από Αντίπαρο σε Επίδαυρο- Για τα καθήκοντά του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επιβεβαίωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετακινήθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο την Κυριακή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο- Αντίπαρο, για ταξίδι αναψυχής, όπως και από την Αντίπαρο προς την Επίδαυρο.

Ο κ. Πέτσας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε στην Πάρο με πτήση της γραμμής, το Σάββατο, ενώ την επόμενη ημέρα μετακινήθηκε από την Αντίπαρο προς την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο «προκειμένου να παραστεί στην παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε με livestreaming σε όλο τον κόσμο».

«Στον πρωθυπουργό διατίθενται από την πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται. Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου με βάση την ψήφο των πολιτών», δήλωσε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το εν λόγω ζήτημα, ο κ. Πέτσας σχολίασε: «Θα περίμενε κανείς περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερη υποκρισία. Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για τα καθήκοντα του τα μέσα που του διατίθενται και άλλο για ιδιωτικές του επισκέψεις. Επομένως, θα μπορεί κανείς να κρίνει με βάση το παρελθόν ποιος το χρησιμοποιούσε για ιδιωτικές επισκέψεις και ποιος το χρησιμοποιεί για να ασκεί τα καθήκοντά του».

Δείτε την απάντηση του Στέλιου Πέτσα στο 15:00 του βίντεο

 

 

 

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM