Σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο -Κορωνοϊός και νομοσχέδια στην ατζέντα

Σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο -Κορωνοϊός και νομοσχέδια στην ατζέντα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε εξέλιξη είναι από τις 11 το πρωί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση για τα ζητήματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό- υγειονομικά και οικονομικά- ενώ θα παρουσιαστούν το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για χωροταξία και πολεοδομία- το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις- όπως και το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Επίσης, στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου είναι τα εξής θέματα:

-Παρουσίαση νομοσχεδίου υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

-Παρουσίαση νομοσχεδίου υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το Κέντρο Πολιτισμού και Δημιουργίας ΑΚΡΟΠΟΛ.

-Παρουσίαση νομοσχεδίων υπουργείου Δικαιοσύνης για α) ενσωμάτωση Οδηγιών ΕΕ και β) Επιτάχυνση στην απονομή δικαιοσύνης και δικονομία Ελεγκτικού Συνεδρίου.

-Παρουσίαση νομοσχεδίου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την απλοποίηση των διαδικασιών στο πεδίο της ύλης του υπουργείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM