ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Στεφανής: Εγκαταλείπουμε τη λογική των ελεύθερων συνόρων

Στεφανής: Εγκαταλείπουμε τη λογική των ελεύθερων συνόρων Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Για την αλλαγή του τρόπου διαχείρισης του Μεταναστευτικού - Προσφυγικού μίλησε ο Αλκιβιάδης Στεφανής, τονίζοντας πως η Ελλάδα «εγκαταλείπει τη λογική των ελεύθερων συνόρων».

«Εγκαταλείπουμε τη λογική των ελεύθερων συνόρων», ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και εθνικός συντονιστής για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού-Προσφυγικού σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», προσθέτοντας πως «προχωρούμε σε αυστηρό έλεγχο των συνόρων, αξιολογούμε τις ΜΚΟ και επιταχύνουμε τις διαδικασίες ασύλου».

Ειδικότερα, ανέφερε ότι θα υπάρξει νέα νομοθεσία, για τον «αποτελεσματικότερο έλεγχο και εποπτεία» των ΜΚΟ και ότι θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα «για να βελτιωθεί η κατάσταση στα νησιά».

Για το πλωτό προστατευτικό σύστημα, επεσήμανε ότι βασικός του στόχος είναι, μεταξύ άλλων, «ο περιορισμός των σημείων εισόδου μεταναστών σε κάθε νησί».

Επίσης, υποστήριξε ότι οι επιστροφές μεταναστών εντός τριμήνου θα φτάσουν τις 200 ανά εβδομάδα.

Τέλος, σε ερώτηση για την τουρκική προκλητικότητα, τόνισε ότι η Εθνική Άμυνα της χώρας «είναι έτοιμη» και «είναι εκεί που πρέπει, παρέχοντας το στοιχείο της ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες». «Ο ελληνικός λαός θέλει την ασφάλεια και εμείς θα του τη δώσουμε», κατέληξε ο κ. Στεφανής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στεφανής: Εγκαταλείπουμε τη λογική των ελεύθερων συνόρων Πηγή: www.lifo.grΟ λογαριασμός για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, ας ''πληρωθεί'' από αυτούς που την αποφάσισαν καθως και σε αυτούς που τους ψηφισαν.