Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως «στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως «στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Με τα όπλα του συριακού στρατού συνέδεσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου τα ευρήματα της αστυνομίας στην έρευνα στην ΑΣΟΕΕ, σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει αίσθηση.

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο Flash 99.4, έκανε λόγο για «σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας» και τα οποία βρέθηκαν μέσα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Κληθείσα να σχολιάσει τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από την έρευνα σε κατειλημμένους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face, πυροσβεστήρες και φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου, τόνισε πως θεωρεί αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της Αστυνομίας σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα και να βρίσκει μέσα πολεμοφόδια όπως αυτά που έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

Ολόκληρη η δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου:

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια αν θέλετε τα οποία βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας. Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά, σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα, γενικότερα μέσα στη χώρα μας αλλά πόσω δε μάλλον μέσα σε ένα κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα, τότε υπάρχει σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα».

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πραγματικά ελπίζω στο έργο που θα προσφέρει ως Υφυπουργός Εργασίας (κοινωνικών υποθέσεων) να είναι καλύτερη καθώς όταν αναφερόταν σε σχετικά, υπήρχαν θετικά δείγματα γραφής, απ τον τωρινό Υπουργό Εργασίας άλλωστε δεν είναι να περιμένεις κάτι. Η Μιχαηλίδου καλό είναι να ΜΗΝ εκφράζει τις προσωπικές της απόψεις για θέματα της επικαιρότητας διότι εως τώρα γκάφες πετάει. Εχει δει η κοπέλα ποτέ στο ιντερνετ ή στο Δελτίο Ειδήσεων για το τι χρησιμοποιείται σε έναν πόλεμο από στρατιώτες (και τζιχαντιστές); Μία πολεμική ταινία έστω; Που ζει πια. Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεις κάτι αναρχικούς της κακιάς ώρας που δεν έχουν να κάνουν τίποτα και οι οποίοι ήταν οπλισμένοι...με φυλλάδια, κράνη και άντε καμιά μολότοφ ή πέτρα (σε διαδηλώσεις) με στρατιωτες/μαχητές που με ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΌΠΛΑ και αρματα μάχης σκοτώνουν κόσμο! Εαν το ΙΚ είχε έρθει με κοντάρια, φυλλάδια και graffiti spray, σιγά μη κατακτούσε τη μισή Συρία και το μισό Ιράκ τρέποντας κόσμο σε φυγή. Και οι στρατοί σιγά μην απελευθέρωναν τα μέρη αυτά με σφεντόνες. Φθηνός λαϊκισμός ώστε να εξυψωθεί κιάλλο το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και να παρουσιάσει τους αναρχικούς ως τίποτα αιμοσταγείς τρομοκράτες.