Με τα όπλα του συριακού στρατού συνέδεσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου τα ευρήματα της αστυνομίας στην έρευνα στην ΑΣΟΕΕ, σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει αίσθηση.

 

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο Flash 99.4, έκανε λόγο για «σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας» και τα οποία βρέθηκαν μέσα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα.

 

Κληθείσα να σχολιάσει τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από την έρευνα σε κατειλημμένους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face, πυροσβεστήρες και φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου, τόνισε πως θεωρεί αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της Αστυνομίας σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα και να βρίσκει μέσα πολεμοφόδια όπως αυτά που έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

 

Ολόκληρη η δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου:

 

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια αν θέλετε τα οποία βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας. Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά, σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα, γενικότερα μέσα στη χώρα μας αλλά πόσω δε μάλλον μέσα σε ένα κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα, τότε υπάρχει σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα».

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr