Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος καταγγέλλει «πολιτική στοχοποίηση» μετά την πρόταση για προανακριτική

Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος καταγγέλλει «πολιτική στοχοποίηση» μετά την πρόταση για προανακριτική Facebook Twitter
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
1

Για την κορύφωση της πολιτικής του στοχοποίησης έκανε λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στον απόηχο της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση προανακριτικής επιτροπής

«Σήμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη», αναφέρει στη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ. Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου» ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνοντας λόγο για σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς.

«Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους», αναφέρει μεταξύ άλλων, καταλήγοντας ότι στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη όπου θα προσφύγει «οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους». 

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε πρόταση για προανακριτική επιτροπή κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, όσον αφορά τους χειρισμούς του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης στην υπόθεση Novartis. Tην πρόταση υπογράφουν 30 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για προανακριτική παρωδία που θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της

  

 Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου:

 

Σήμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη.

Με ένα σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ. Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου.

Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους. Αλήθεια, πώς τολμούν να μου αποδίδουν ηθική αυτουργία όταν η Δικαιοσύνη ερευνά αν υπάρχει αυτουργός; Όταν δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο 7 περιπτώσεις πολιτικών; Γιατί άραγε ζητούν, εντελώς αόριστα, να διερευνηθούν κι άλλες υποθέσεις; Ετοιμάζουν κι άλλη σκευωρία; Ντροπή!

Είναι φανερό ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς, να προκαταλάβουν και να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη. Στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη που θα προσφύγω, οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο εντοπίσας το σκάνδαλο του αιώνα με την εισαγγελική του πείρα, προέκυψε ο κατηγορούμενος του αιώνα !Μην παραπονιέται, έτσι είναι τα μεγάλα μεγέθη, καθείς εφ' ω ετάχθη τελικά !