ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Η προανακριτική παρωδία θα γυρίσει μπούμερανγκ στη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Η προανακριτική παρωδία θα γυρίσει μπούμερανγκ στη ΝΔ Facebook Twitter
1

Για «προανακριτική παρωδία» και «γελοία προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την πρόταση σύστασης ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

«Η ΝΔ επιβεβαιώνει πως δεν έχει μάθει τίποτα από το δεξιό ρεβανσιστικό παρελθόν της. Συνεχίζει με ακόμα ένα επεισόδιο την άθλια πλεκτάνη συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis και στοχοποίησης των πολιτικών της αντιπάλων που το ανέδειξαν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Όπως σημειώνει, η ΝΔ, «με μοναδικό της στόχο να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, συστήνει επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για δήθεν παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου σε αυτήν. Βασίζει την προανακριτική σε έωλες μαρτυρίες δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι όμως ελέγχονται και οι ίδιοι από τη Δικαιοσύνη για τους χειρισμούς τους στην ίδια υπόθεση».

«Δεν πρόκειται μόνο για μία γελοία προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis. Πρόκειται και για ξεκάθαρη επιχείρηση τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών που ζητούν την άσκηση ποινικής δίωξης ενός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ όσο και για δεκάδες μη πολιτικά πρόσωπα», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προανακριτική παρωδία, ωστόσο, θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της. Θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, όχι μόνο για να επιβεβαιωθεί η πλεκτάνη που στήνει η ΝΔ, αλλά και για να μάθει το πανελλήνιο ποιο ακριβώς είναι το σκάνδαλο Novartis, ποιοι έβαλαν τις υπογραφές τους στα υπερκέρδη της εταιρείας στα χρόνια των μνημονίων και πόσο τελικά στοίχισε στη Δημόσια Υγεία και στους φορολογούμενους πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Η προανακριτική παρωδία θα γυρίσει μπούμερανγκ στη ΝΔ Πηγή: www.lifo.grΑυτό μένει να φανεί.Αλλά, το ένστικτο και η συνεκτίμηση των πληροφοριών και των δηλώσεων του ίδιου του κ. Παπαγγελόπουλου, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον δεν είναι "πεντακάθαρος", όπως θέλει να παρουσιάζεται.Δεν πάθανε αίφνης όλοι, αναιτιολόγητο σύνδρομο καταδίωξης Παπαγγελόπουλου .Άρα, αν τελικά "κατορθωθεί" να απαλλαγεί ο κ Παπαγγελόπουλος, αυτό δεν θα είναι καλό μήνυμα για την Πολιτική και την Κοινωνία στην Ελλάδα. Θα χαθεί άλλη μια φορά η ευκαρία να σοβαρευτούμε.Και να ζητάμε ευθύνες από τους πολιτικούς όταν παρεκτρέπονται θεσμικά.