O Πολάκης ξεσπά κατά της Κεραμέως: Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά

O Πολάκης ξεσπά κατά της Κεραμέως: Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά Facebook Twitter
15

Επίθεση στην Yπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, σχετικά με τις αλλαγές που δρομολογούνται στην Παιδεία και στο μάθημα της Ιστορίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί την Νίκη Κεραμέως ότι δεν θέλει να αναπτύξει την ταξική συνείδηση στα παιδιά, και ότι θέλει να επιστρέψει η Παιδεία στην εποχή της Διάπλασης των Παίδων.

Την χαρακτηρίζει μάλιστα: «μίξη βαλκάνιας ορθόδοξης ταλιμπανικής Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμό της Θάτσερ».

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει τη δήλωση της Υπουργού πως στόχος της είναι η σχολική ιστορία «να πάψει να είναι κοινωνικού χαρακτήρα» αλλά «να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση». 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη


-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως!! Δεν σας νοιάζει τόσο η ανάπτυξη "εθνικής συνείδησης" μεσα απο το μάθημα της ιστορίας ,αλλα η ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταξικής συνείδησης στα παιδιά των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων !!!-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως .Δεν είστε φιλελεύθερη αστός πολιτικός .Ειστε μίξη βαλκανιας ορθόδοξης ταλιμπανικης Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμο της Θάτσερ!!!Ο κρότος θα ειναι μεγάλος.... γιατι επιστροφή στην εποχή της "διάπλασης των Παιδων" ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!

O Πολάκης ξεσπά κατά της Κεραμέως: Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά Facebook Twitter
Πολιτική
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM