Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές

Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στη Σαμοθράκη, όπου εκατοντάδες επισκέπτες εγκλωβίστηκαν για μέρες στο νησί εξαιτίας προβλημάτων με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία που τα εκτελούν.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κάλεσε το Μαξίμου να απολογηθεί για το «πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία» στο ζήτημα της Σαμοθράκης. «Μην ενοχλείτε. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές», σχολιάζει σκωπτικά κατηγορώντας τη ΝΔ για καθυστερημένα αντανακλαστικά. Τα προβλήματα στη Σαμοθράκη δεν έχουν λυθεί ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναρίθμητες είναι και οι ακυρώσεις. 

«Μια ολόκληρη εβδομάδα χρειάστηκε η "ευέλικτη" και "τεχνοκρατική" κυβέρνηση της ΝΔ για να συνεδριάσει για το ζήτημα της Σαμοθράκης. Μια εβδομάδα στην οποία η εικόνα της χώρα μας τραυματίστηκε, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες βίωσαν συνθήκες προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» σημειώνει ο κ. Χαρίτσης.

«Θα ανέμενε κανείς αρχικά μια συγγνώμη. Μια κυβερνητική απολογία για τα αργοπορημένα της αντανακλαστικά, μια συγγνώμη από τους επαγγελματίες του τουρισμού, μια συγγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν. Αντί για αυτό ή για το όποιο σχέδιο για το μέλλον της Σαμοθράκης η κυβερνητική σύσκεψη της Δευτέρας έχει ως κύριο θέμα το προσφιλές σπορ της ΝΔ: τις δήθεν ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ. Να τελειώνουμε με αυτό το αστείο».

Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Facebook Twitter

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της. Ο τουρισμός της χώρας και η ζωή των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν την επιστροφή της ΝΔ από τις παραλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να αξιοποιηθούν οι χρηματοδοτήσεις για τις μελέτες εφαρμογής του λιμανιού και το ΠΕΑΛ (Πρόγραμμα Έργων Ανάπτυξης Λιμένα)-Master Plan που εξασφαλίστηκαν επί των ημερών μας προκειμένου να δοθεί άμεση και μόνιμη λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης,» καταλήγει ο εκπρόσωπος του κόμματος.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Πηγή: www.lifo.grΕίναι καλή η ευαισθησία της Αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να ήταν μόνιμη και διαχρονική αυτή η ευαισθησία.Γιατί, τέτοιο καιρό καλή ώρα πέρυσι, ο τότε ΠΘ Τσίπρας, ήταν επίσης σε διακοπές και δη "χάϊ-κλας", ενώ είχε προηγηθεί όχι το χάος, αλλά Η ΚΟΛΑΣΗ στο Μάτι. Όπου αρκέστηκε να κάνει μια επίσκεψη εν κρυπτώ στις 6 η ώρα το πρωί, περιστοιχιζόμενος αποκλειστικά από λιβανωτούς κάθε κατηγορίας.Και που επίσης - πλήρης ενσυναίσθησης της τραγωδίας -, είχε στείλει τον κ. Καμένο να δηλώσει "φταίγανε και πληρώσανε όσοι είχαν αυθαίρετα, ας πρόσεχαν ! ". Αυτά για να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, να υπάρχει λίγη "τσίπα" - για ηθικό πλεονέκτημα ας μη συζητάμε καν - και να μην μας θεωρούν ηλίθιους !