Ο Πικραμμένος επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ - Και ο Μαρκουλάκης στο ψηφοδέλτιο

Ο Πικραμμένος επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ - Και ο Μαρκουλάκης στο ψηφοδέλτιο Facebook Twitter
Ο Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι ο επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.
0

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι ο επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ενώ στο ψηφοδέλτιο θα είναι στην τιμητική τελευταία θέση και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Το όνομα του Παναγιώτη Πικραμμένου γνωστοποίησε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο STAR, όπου αποκάλυψε επίσης πως την τελευταία, τιμητική θέση καταλαμβάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Παναγιώτης Πικραμμένος. Του έχω μεγάλη εκτίμηση και με το κύρος του έχει να προσθέσει πολλά στη Βουλή. Και ο τελευταίος θα είναι ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ένας άνθρωπος που είναι εξαιρετικά πολιτικοποιημένος και με την συμμετοχή του εκφράζει την διεύρυνση της ΝΔ. Τα υπόλοιπα ονόματα θα ανακοινωθούν σε δύο ημέρες», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά με τα εθνικά θέματα, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι θα πρέπει να κινηθούμε ως χώρα με βάση τις συμμαχίες που έχουμε, ενώ πρόσθεσε ότι θα θέσει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την προκλητικότητα της Τουρκίας.

«Η υπερβολική δραματοποίηση κάνει τους πολίτες να ανησυχούν περισσότερο. Αν ο πρωθυπουργός γνώριζε κάτι σημαντικό, εικάζω ότι θα είχε ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ έγινε στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής διαχείρισης. Ας αφήσουμε έξω από την αντιπαράθεση τα εθνικά θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM