Γεννηματά: «Το προφίλ του Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που ήθελα να στείλω»

Γεννηματά: «Το προφίλ του Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που ήθελα να στείλω» Facebook Twitter
2

Τη λύπη της για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να μη διεκδικήσει επανεκλογή με σταυρό εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά. 

«Στη θέση του θα διεκδικούσα τον σταυρό και την αξιολόγηση των ψηφοφόρων», δήλωσε σήμερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας απόψε στον ΑΝΤ1. 

Για την επιλογή να μη θέσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας η Φώφη Γεννηματά είπε: «Έκρινα ότι το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που θέλω να στείλω στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, στους απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πρόσθεσε ότι η θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας δεν συμβολίζει τη θέση που είχε κάποιος στο παρελθόν, αλλά αυτά που θα κάνει στο μέλλον ενώ τόνισε ότι τίθεται ζήτημα ηθικής. «Υπάρχει ένα ζήτημα ηθικής στην πολιτική, τα στελέχη αξιολογούνται για την ηθική τους σε κάθε φάση και ειδικά πριν τις εκλογές», ανέφερε η κ. Γεννηματά

Σχετικά με το εάν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ μετεκλογικά εφόσον προκύψει τέτοια περίπτωση στην επόμενη των εκλογών η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «η χώρα χρειάζεται υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ασς μας ρε κοπελια, πηρες εξουσια και ξεκινησες πολιτικες εκκαθαρισεις, Ποταμι, δημοκρατικοι κεντρωαριστροι, προφανως και δεν τεριαζουν στο μηνυμα που ηθελες να στειλεις...το προβλημα είναι στο ιδιο το μηνυμα που θελεις να στειλεις.Ανταλλαξες αποδεδειγμενους στα δυσκολα κεντρωαριστερους για την ελπιδα να μαζεψεις πρωην πασοκους που γιναν πρωην συριζαιοι και με την πρωτη δυσκολια θα γινουν πρωην κιναλιτες.Ο συριζα ισοπεδωσε την κεντρωαριστερα εσυ την εξαλειψες, οι πρωτες εκλογες που θα επρεπε να ηταν αυτονοητες για ολους εμας τωρα μας τις εκανες αδιανοητες.Καμινη φυγε οσο μπορεις, δεν εμεινε τιποτα να συμφυλιωσεις ή να γεφυρωσεις, ενα χελιδονι μπορει να φερει την ανοιξη αλλα εδω είναι πολιτικη εκκαθαρισεων όχι μουσικη.