Ένταση με τη Χρυσή Αυγή στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Βουλή

Ένταση με τη Χρυσή Αυγή στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Βουλή Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής από βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις.


Αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας ο οποίος επιτέθηκε στο ΚΚΕ, λέγοντας ότι «η αμύθητη ακίνητη περιουσία του θα παραδοθεί σε άπορες ελληνικές οικογένειες», αποκαλώντας το ΚΚΕ «κόμμα προδοσίας».


Αυτό πυροδότησε ένταση, με τον Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ, που εκτελούσε χρέη προέδρου, να λέει πως αυτά που ακούστηκαν είναι «ανακρίβειες και ανιστόρητα πράγματα είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα άλλο από Χρυσαυγίτες δολοφόνους, υπόδικους».

«Η πόρτα είναι ανοιχτή, δολοφόνους και υπόδικους μέχρι εδώ. Είστε δολοφόνοι και υπόδικοι. Δολοφονική οργάνωση, σκοτώνετε και ματώνετε κόσμο. Έλληνες και μετανάστες» ανέφερε ο κ. Λαμπρούλης, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να φωνάζουν όρθιοι και να κατευθύνονται προς την έξοδο.


«Περάστε έξω, περάστε έξω. Ή θα καθίσετε και θα ακούσετε ή θα περάσετε έξω. Δείχνετε το ποιόν σας» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής του ΚΚΕ.


Εναντίον τους καταφέρθηκε και η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη, η οποία ήταν να πάρει τον λόγο.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM