Πολάκης: Δεν μπορώ να μη γλεντάω τα λαμόγια

Πολάκης: Δεν μπορώ να μη γλεντάω τα λαμόγια Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Μία ακόμα αιχμηρή ανάρτηση, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. 

Ο κ. Πολάκης ανέβασε το ρεμπέτικο τραγούδι του Δημήτρη Ευσταθιού «Μη μου πατάτε το ζωνάρι», σε εκτέλεση του Πρόδρομου Τσαουσάκη, συνοδεύοντάς του με ένα σχόλιο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. 

«Επειδή βλέπω πολλές δηλώσεις από διάφορα πολιτικά και οικονομικά λαμόγια πως θα με βάλουν φυλακή...

ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ,γιατί δεν μπορώ να μην τους γλεντάω, αυτό το τραγούδι του Τσαουσάκη... "δεν φοβάμαι σίδερα, πάρτε το χαμπάρι, μην μου πατάτε το ζωνάρι"».

Πολάκης: Δεν μπορώ να μη γλεντάω τα λαμόγια Facebook Twitter

Τον τελευταίο καιρό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προβαίνει συστηματικά αιχμηρές αναρτήσεις στο Facebook, μετά την αποκάλυψη για το καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε σε δύο μέρη από την Attica Bank.

Για το δάνειο αυτό, ο κ. Πολάκης έβαλε δεύτερη υποθήκη το σπίτι του στα Σφακιά, με την πρώτη υποθήκη του οποίου έχει πάρει στεγαστικό δάνειο ύψους 300.000 ευρώ.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM
Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
♫ Δεν φοβάμαι σίδεραΠάρτε το χαμπάριΜην μου πατάτε Το ζωνάρι ♫(Πρόδρομος Τσαουσάκης)♫ Δεν υπήρξε ηχογράφησηΈχω μνήμη λυράρη,Να με συμπαθάτεΤον μικροκατεργάρη ♫(Αρκτούρος Πολάκης)