Η Ντόρα Μπακογιάννη θυμάται την επίσκεψη του Μπους στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη

Η Ντόρα Μπακογιάννη θυμάται την επίσκεψη του Μπους στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη Facebook Twitter
0

Στιγμιότυπα από τις συναντήσεις της με τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ πέθανε σήμερα σε ηλικία 94 ετών και η Ντόρα Μπακογιάννη θυμήθηκε τις συναντήσεις που είχε η ίδια και ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με τον εκλιπόντα πολιτικό. 

Η πρώτη φωτογραφία είναι από την επίσκεψη των δύο Ελλήνων πολιτικών στον Λευκό Οίκο ενώ η δεύτερη είχε τραβηχτεί κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Κρήτη, στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη 

«Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου και των ισορροπιών του. Ο Τζορτζ Μπους ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας, όμως ταυτόχρονα ήταν ταπεινός και αγαπητός. Είχα την τιμή να τον γνωρίζω καλά. Αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη», έγραψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

 

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μας, στα Χανιά, μαζί με την αγαπημένη του Μπάρμπαρα. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τον αμερικανικό λαό».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM