Ο Πολάκης κάνει ειρωνικά σχόλια για τους νεκρούς από τις φωτιές στην Καλιφόρνια

Ο Πολάκης κάνει ειρωνικά σχόλια για τους νεκρούς από τις φωτιές στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
4

Ο χαρακτηρισμός «ατυχής» για ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook είναι μάλλον ήπιος καθώς δεν δίστασε προκειμένου να κάνει πολιτικό σχόλιο για στήριξη στη Ρένα Δούρου, να σχολιάσει τους νεκρούς στην Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολιάζει τη φονική πυρκαγιά που κατακαίει την Καλιφόρνια και την συνδέει με την εθνική τραγωδία στο Μάτι και τη Ρένα Δούρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την κριτική των μέσων ενημέρωσης απέναντι στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, με τη διαπίστωση ότι «μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη».

  

Με ανακοίνωση του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής καυτηριάζει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

"Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή", σχολιάζει ο Παύλος Χριστίδης.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει "αστειάκια" ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM