Ποτάμι: To βίντεο με την έναρξη της φωτιάς αποδεικνύει ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αδίστακτοι

Ποτάμι: To βίντεο με την έναρξη της φωτιάς αποδεικνύει ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αδίστακτοι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση ενός βίντεο, από την έναρξη της φονικής πυρκαγιάς στο Νταού Πεντέλης, που σάρωσε τον Νέο Βουτζά και το Μάτι στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 96 ανθρώπους. 

«Η δημοσιοποίηση του βίντεο από την «Καθημερινή» για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Μάτι, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Ποτάμι, κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς ότι έστησαν «ολόκληρη παράσταση, στην οποία μιλούσαν για σχέδια εμπρησμού, για δορυφόρους και στοιχεία, προκειμένου να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό» και να αποφύγουν να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους για τον θάνατο 96 ανθρώπων.

«Όπως έκαναν και με την παρουσία του πρωθυπουργού στο Συντονιστικό, όταν ήδη γνώριζαν ότι υπάρχουν νεκροί. Ο χρόνος που έχει καταγραφεί στο βίντεο αποδεικνύει επίσης τη μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της φωτιάς. Οι προσπάθειες παραπλάνησης και συγκάλυψης καθημερινά έρχονται στο φως. Οι ευθύνες για την τραγωδία είναι τεράστιες και πρέπει να αποδοθούν», σημειώνει, κλείνοντας το Ποτάμι. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM