Τέλος διαδήλωσης…

Τέλος διαδήλωσης… Facebook Twitter
1

Αποχωρούν σιγά-σιγά οι διαδηλωτές στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και οι δρόμοι δίνονται σταδιακά στην κυκλοφορία. Η εικόνα δεν ήταν καλή σε ό,τι αφορά στην προσέλευση του κόσμου, γεγονός το οποίο αποδίδεται στην απεργία των ΜΜΜ, κάτι που επισήμανε και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ στις δηλώσεις του. Τα συνδικάτα ελπίζουν η εικόνα να αντιστραφεί αύριο στην απογευματινή συγκέντρωση καθώς Ηλεκτρικός και Μετρό θα λειτουργήσουν μετά τις 3 το μεσημέρι, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κατέβει στο κέντρο.


Πάντως, παρά την απεργία των μέσων μεταφοράς, οι συγκεντρωμένοι υπολογίστηκαν από κάποια ΜΜΕ σε 40 χιλιάδες, τόσο στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, όσο και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα συμμετέχοντας στη πορεία του ΠΑΜΕ κάλεσε το λαό να προχωρήσει σε «συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά και γενικότερα στο σύστημα».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε εκλογές, κάτι που είχε κάνει και την Κυριακή στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος του, τονίζοντας ότι: «Παραδίδουν τη χώρα ενέχυρο στους δανειστές. Παραδίδουν την κοινωνία στην πυρά του μνημονίου. Δεν θα τους αφήσουμε».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ούτε εγώ πήγα στη διαδήλωση, προτίμησα να κάνω κάτι χειρότερο αλλά περισσότερο χρήσιμο και να μοιραστώ τις σκέψεις μου με τους άλλους και με εκείνους που μπορεί να θέλουνε κι αυτοί να μιλήσομε χωρίς κραυγές και μπαγιάτικα συνθήματα...Έχω βαρεθεί να ακούω τους κονφερανσιέ της επανάστασης... Έχω βαρεθεί!Αλλά στο ρακοκάζανο της Τηλεδημοκρατίας μας τρεις λαλούν και δυό χορεύουν! Ξοδεύομε έτσι όλον τον λιγοστό -και γι’ αυτό ακριβό- χρόνο μας στη λίστα Λαγκάρντ κι αναλωνόμστε στους θεατρινισμούς του συστήματος και τις συλλήψεις δημοσιογράφων και «δημοσιογράφων». Wag The Dog και “Like”... Ενίοτε ρίχνομε όλο το βάρος της οργής μας στην καταχρηστική άσκηση της εξουσίας από τον υπουργό της Προστασίας του Πωλητή... “Λάικ”... Όχι, αυτό δεν είναι “Λάικ”...http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/11/wagthedog17.html