Ο Πολάκης δηλώνει πως οι μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis είναι πρώην στελέχη της εταιρίας

Ο Πολάκης δηλώνει πως οι μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis είναι πρώην στελέχη της εταιρίας Facebook Twitter
2

Στην αποκάλυψη πως οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την υπόθεση της Novartis είναι στελέχη της ίδια της εταιρείας προχώρησε πριν από λίγο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

«Οι μαρτυρικές καταθέσεις αποτελούν απόδειξη. Στελέχη της εταιρείας είναι οι μάρτυρες, που αρχίσαν να 'κελαηδούν' και να 'δίνουν', στελέχη τα οποία τα έπιασαν να έχουν μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται και άρχισαν να 'κελαηδούν'. Όχι ότι είναι αγαθά παιδιά, όμως ξεκίνησαν την ιστορία», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Παύλος Πολάκης.

 «Η Novartis, όπως και πολλές φαρμακευτικές έχουν κατακλέψει τον πλανήτη και αυτήν τη στιγμή βγαίνει η βρωμιά στη δημοσιότητα», πρόσθεσε.

«Εδώ και δύο χρόνια έχω αποδείξει με στοιχεία ότι τα 85 δισ. του δημόσιου χρέους είναι από το χώρο της δημόσιας Υγείας. Χθες βγήκε με στοιχεία ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα από καταβολή του ελληνικού κράτους», τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Ερωτηθείς για το πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Παύλος Πολάκης απάντησε πως «είμαι γιατρός και τα γνώριζα όλα αυτά πριν γίνω Υπουργός. Τα φάρμακα της Novartis εκτόπισαν φάρμακα άλλων εταιρειών με μη θεμιτό τρόπο», τόνισε.

«Όταν βγαίνει στη δημοσιότητα αυτό που έχεις κάνει κι όχι να απειλείς της Δικαιοσύνη», είπε απευθυνόμενος σε όσων τα ονόματα φέρονται να περιέχονται στη δικογραφία.

«Τα λέω εδώ και δύο χρόνια δημόσια όλα αυτά. Κάποιες εταιρείες, για να γλιτώσουν περνούσαν ευνοϊκές ρυθμίσεις. Αυτά είναι πράγματα που έχουν ακουστεί από το βήμα της Βουλής εδώ και δύο χρόνια», κατέληξε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM