Βουδούρης: «Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα»

Βουδούρης: «Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα» Facebook Twitter
0

Το πρώτο αντάρτικο εκδηλώθηκε ανοιχτά στη ΔΗΜΑΡ, εν όψει της ψήφισης του σκληρού πακέτου μέτρων, που πάντως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα αναζητούνται άλλα 4 δις.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, προερχόμενος από τον ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα αφού, όπως είπε, δεν έχουν καμία σχέση με τις δεσμεύσεις, τις αξίες, την πολιτική της ΔΗΜΑΡ ούτε και με τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Όπως είπε ο βουλευτής, η κατεύθυνση είναι λάθος, απάνθρωπη και καταστροφική και κάλεσε σε ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα στις δύο απόψεις που κατά τον ίδιο υπάρχουν.

«Αυτές οι απόψεις πρέπει να συζητηθούν ανοικτά. Η συζήτηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί και θα παρθεί δημοκρατικά μια απόφαση, η οποία βέβαια θα πρέπει να γίνει σε σεβασμό όλων των απόψεων που έχουν μια κοινή αναφορά στις βασικές αρχές του κόμματος», είπε ο κ. Βουδούρης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM