Διαβάζουμε πως εξηγήσεις στο θέμα που προέκυψε αναφορικά με το διορισμό της κόρης του στη Βουλή, επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου, Βύρων Πολύδωρας, μετά το θόρυβο που ξέσπασε για το θέμα.  

 

Όχι μόνο εκτιμά ότι δεν προχώρησε σε κάποια παρανομία, αλλά θεωρεί ότι στην ουσία ωφέλησε το Δημόσιο καθώς, αντί να απασχολήσει έξι μετακλητούς υπαλλήλους επέλεξε να έχει μόνο έναν, που ήταν και η κόρη του.  

 

«Την είχα από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ως αντιπρόεδρος της Βουλής και τώρα την πήρα μετακλητή και ως πρόεδρος της Βουλής. Μπορούσα να πάρω έξι. Δεν πήρα κανέναν παρά μόνο την κόρη μου η οποία με βοηθάει 20 ώρες την ημέρα», ανέφερε στη δήλωσή του.  

 

Δύο παρατηρήσεις:

1. Παραδέχεται ότι την είχε και στο Υπουργείο του και πως αντί να προσλάβει οποιονδήποτε άλλον έφερε πάλι την κόρη του στη Βουλή

 

και 

 

2. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολύδωρας έμεινε στη θέση του Προέδρου της Βουλής μόνο για μία ημέρα, καθώς όπως ήταν γνωστό ότι θα γίνει, προκηρύχθηκαν εκ νέου οι πρόωρες εκλογές του Ιουνίου.

 

Μία μέρα όμως γι' αυτόν ήταν αρκετή...

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr